Млинці російські пісні

      

25 Жовтня, 2016

Блины и блинчики (Семь поварят)

  • Prep: 2 hrs
  • Cook: 40 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Борошно гречане - 1 склянка

Борошно пшеничне - 2 склянки

Дріжджі - 20 г

Вода - 3 склянки

Цукор - 1 ст. ложка

сіль

Олія - 2 ч. ложки

Directions

1У теплій воді розвести дріжджі, цукор і сіль, поступово всипати 2 склянки борошна (гречаної і пшеничної), замісити тісто і поставити для бродіння в тепле місце.

2Коли тісто збільшиться в об'ємі, додати борошно, що залишилося, перемішати і дати піднятися.

3Випікати млинці на розігрітій і змащеній маслом сковороді.

00:00