Млинці, фаршировані грибами

    

20 Жовтня, 2016

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 2 склянки

Молоко - 2 склянки

Яйця - 2 шт.

Сода - 0,5 ч. ложки

Олія рослинна - 1 ст. ложка

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Гриби - 800 г

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Зелень кропу рубана - 2 ст. ложки

Сіль

Перець чорний мелений

ДЛЯ ЗМАЗУВАННЯ:

Сметана - 2 ст. ложки

ДЛЯ ПОСИПАННЯ:

Сир твердий - 2 ст. ложки

Сухарі панірувальні - 4 ст. ложки

Directions

1Гриби дрібно нарізати, обсмажити на вершковому маслі, посолити,

2gоперчити. Додати зелень і перемішати.

3З борошна, яєць, молока замісити рідке тісто. Додати сіль, соду, рослинну олію та перемішати.

4Спекти млинці, підрум'янюючи їх з одного боку.

5На підрум'янену сторону млинців розкласти гриби. Згорнути млинці конвертиками, укласти в форму, змащену маслом і посипану половиною норми сухарів. Змастити сметаною, посипати тертим сиром, змішаним з сухарями, що залишилися, і запікати при 220°С до утворення золотистої скоринки.

6Окремо до млинців подати сметану.

00:00