100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Обліпиха - 350 г
Цукор - 200 г
Вода - 1 л
Желатин - 2 ст. ложки
Directions
1Свіжу або заморожену обліпиху перебрати і промити в воді, відкинути на сито або друшляк. Ягоди потовкти, розвести 1 склянкою води і протерти через сито.
2Вичавки залити водою, поставити на вогонь, довести до кипіння і процідити.
3У проціджений відвар покласти цукор і попередньо замочений у воді желатин. Відвар поставити на вогонь і. весь час помішуючи, довести до кипіння.
4Після розчинення желатину відвар зняти з вогню, трохи остудити, з'єднати з процідженим соком обліпихи і збити до утворення однорідної пінистої маси.
5Коли маса почне густіти, розлити її у формочки і поставити на холод.