М’ясо з сирним кремом

    

19 Жовтня, 2016

365 блюд для аэрогриля

Ingredients

Фарш м'ясний - 500 г

Хліб білий - 200 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Олія - 50 мл

Сир - 100 г

Перець болгарський - 1 шт.

Майонез - 50 мл

Сіль

Перець

Directions

1Хліб розмочити в молоці та змішати з фаршем.

2Лук підсмажувати на олії 3 хвилини.

3Перець дрібно нарізати, сир натерти на дрібній тертці.

4В окремому посуді змішати майонез і болгарський перець.

5У форму викласти м'ясний фарш, наверх укласти цибулю і залити приготованим сирним соусом.

6Готувати 30 хвилин при температурі 250°С і високій швидкості аерогрилю.

00:00