Мікс салатний з помідорами чері

    

1 Листопада, 2016

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 15 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Салат фрізе (ендівій) - 100 г

Салат айсберг - 100 г

Ромен-салат - 100 г

Огірки - 1 шт.

Перець болгарський солодкий - 1 шт.

Цибуля порей (світла частина) - 1/4 шт.

ЗАПРАВКА:

Олія оливкова - 4 ст. ложки

Лимон - 1 шт. (сік)

Сіль

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Помідори черрі - 4 шт.

Directions

1Промити 3 види салату, обсушити. Розібрати салат фрізе на невеликі гілочки, нарвати салат айсберг невеликими шматочками, нарізати ромен-салат широкою соломкою.

2Видалити у солодкого болгарського перцю плодоніжки, насіння та перегородки. Нарізати тонкою соломкою.

3Нарізати огірок тонкими скибочками, цибулю порей - тонкими кільцями навскіс. Розрізати помідори черрі на 2 частини.

4Приготувати ЗАПРАВКУ: змішати лимонний сік і оливкову олію, посолити та збити вінчиком.

5Викласти інгредієнти у велику миску, полити заправкою, акуратно перемішати. При подачі прикрасити половинками помідорів черрі.

00:00