стручкова квасоля, горошок, цибуля порей, яйця
стручкова квасоля, горошок, цибуля порей, яйця

Овочі по-римськи

    

25 Серпня, 2018

50 рецептов итальянской кухни

Ingredients

Зелений горошок - 500 г

Квасоля стручкова - 300 г

Цибуля порей - 2 стебла

Яйця - 2 жовтки

Лимонний сік

Олія

Масло вершкове

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Висипати у каструлю зелений горошок і очищену квасолю, додати нарізану цибулю порей, олію та вершкове масло, посолити, поперчити, залити теплою водою та варити на слабкому вогні до готовності.

2Зняти з вогню, додати яєчні жовтки, збиті з соком лимона, дрібкою солі та перцю. Все ретельно перемішати.

00:00