Огірки солоні хрусткі та цибулеві чіпси

  ,

4 Жовтня, 2017

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Prep: 8 hrs 30 mins
  • Cook: 30 mins
  • Yields: 5 банок по 0,5 л

Ingredients

Огірки нарізані - 12 склянок

Цибуля, тонко нарізана - 2 склянки

Сіль - 1/3 склянки

Вода - 4 склянки

Оцет білий - 4 склянки

Цукор - 0,5 склянки

Кріп - 6 ст. ложок насіння

Directions

1У великій мисці поєднати нарізані огірки, тонко нарізану цибулю і сіль.

2Поставити великий друшляк - неметалевий або з нержавійки - у дуже велику миску, також неметалеву або з нержавійки. У друшлак покласти шарами суміш огірків та подрібнений лід, закінчуючи шаром дробленого льоду. Придавити важкою тарілкою. Охолоджувати 8‑24 годин.

3Видалити з огіркової суміші залишки льоду, злити рідину в миску.

4У каструлі ємністю 4‑5 л з нержавіючої сталі, емальованій або антипригарній поєднати воду, білий оцет та цукор. Довести до кипіння, перемішуючи, щоб цукор розчинвся.

5Вільно розкласти огірки та цибулю у 5 стерилізованих консервних банок по 0,5 л, залишаючи зверху вільне місце у 1,3 см. Додати у кожну банку по 1 ст. ложці насіння кропу. Залити баночки гарячою оцтовою сумішшю, зберігаючи вільне місце зверху. Зайву рідину вилити. Протерти обідки банок; відрегулювати положення кришок.

6Тримати банки в киплячій воді 10 хвилин (відлік від закипання).

7Прибрати; охолоджувати на дротяних стелажах. Огірки мають засолюватися до подачі при кімнатній температурі 1 тиждень.

Підготовка: 30 хвилин
Охолодження: 8-24 годин
Приготування: 10 хвилин
Засолка: 1 тиждень

00:00

Nutrition Facts

Calories11 калорій
Sodium358 мг
Protein0 г
Cholesterol0 г
Total Fat0 г
Total Carbohydrates2 г
Dietary Fiber0 г