Оладки з вермішелі з сиром (творогом) млинці, оладки, сирники 1 Листопада, 2016 Домашние блины (50 самых лучших рецептов) Ingredients Сир (творог) - 500 г Вермішель — 100 г Цукор - 2 ст. ложки Яйця - 4 шт. Масло вершкове - 75 г Cіль Directions 1Сир (творог) протерти. Вермішель відварити, відкинути на друшляк, дати стекти воді і охолодити. 2Варену вермішель змішати з сиром, цукром, сіллю і жовтками яєць. Білки яєць збити і, помішуючи, обережно ввести в масу. 3Вершкове масло добре розігріти на сковороді. У киплячу олію столовою ложкою класти масу та смажити оладки. 4Подавати гарячими з розтопленим вершковим маслом. 00:00