оладки
оладки

Оладки з вермішелі з сиром (творогом)

  

1 Листопада, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Сир (творог) - 500 г

Вермішель — 100 г

Цукор - 2 ст. ложки

Яйця - 4 шт.

Масло вершкове - 75 г

Cіль

Directions

1Сир (творог) протерти. Вермішель відварити, відкинути на друшляк, дати стекти воді і охолодити.

2Варену вермішель змішати з сиром, цукром, сіллю і жовтками яєць. Білки яєць збити і, помішуючи, обережно ввести в масу.

3Вершкове масло добре розігріти на сковороді. У киплячу олію столовою ложкою класти масу та смажити оладки.

4Подавати гарячими з розтопленим вершковим маслом.

00:00