оладки морквяно-яблучні
оладки морквяно-яблучні

Оладки з моркви та яблук

  

5 Листопада, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Морква - 400 г

Яблука - 2 шт.

Яйця - 2 шт.

Кефір - 3 ст. ложки

Манна крупа - 2 ст. ложки

Сіль

Сода — 0,25 ч ложки

Оцет

Олія

Directions

1На дрібній тертці натерти моркву, влити кефір, можна ряжанки чи кислого молока (простокваши), додати манної крупи, сіль та соду, погашену оцтом. Все це добре перемішати та дати постояти півгодини.

2Потерти яблука на крупній тертці, додати в тісто, покласти яйця. Можна разом з яблуками в тісто додати трохи чорносливу.

3Смажити оладки на олії.

4Подати до столу зі сметаною або з варенням.

00:00