Омлет з болгарським перцем і помідорами

    

19 Вересня, 2016

365 блюд для аэрогриля

  • Cook: 30 mins

Ingredients

Яйця - 2 шт.

Помідор - 1 шт.

Перець болгарський солодкий - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 головка

Бринза - 50 г

Молоко - 40 мл

Зелень

Сіль

Directions

1Бринзу нарізати невеликими кубиками.

2Болгарські перці, помідор і цибулю очистити, дрібно нарізати і спасерувати.

3Овочі викласти в форму, зверху посипати бринзою.

4Яйця збити, влити молоко, додати сіль, перемішати і залити овочі з бринзою. Омлет випікати на середній решітці аерогрилю 18-20 хвилин при середній швидкості і температурі 205°С.

5Подавати на стіл, прикрасивши зеленню.

00:00