Омлет з м’ясним бульйоном страви з яєць аерогриль 18 Вересня, 2016 365 блюд для аэрогриля Ingredients Яйця - 2 шт. Ковбаса - 50 г Шинка - 40 г Сосиски - 40 г М'ясо або фарш - 35 г Масло вершкове - 15 г Сухарі подрібнені - 2 ст. ложки Молоко - 20 мл Зелень Directions 1Сухарі залити молоком. 2М'ясо відварити. Ковбасу, м'ясо з бульйону, сосиски і шинку дрібно нарізати. 3Яєчні жовтки відокремити від білків. Жовтки збити з маслом, додати нарізані м'ясні продукти і сухарі. Влити збиті білки і перемішати. 4Суміш вилити в форму і запікати в аерогрилі при температурі 250°С. Охолодити. 5Нарізати порційними шматочками і викласти в м'ясний бульйон. Посипати зеленню. 00:00