Омлет (з начинкою та без)

  ,   

30 Червня, 2017

Ольга Франко. Практична кухня

Ingredients

Яйця

Масло

Сметана

Молоко

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Печериці

Масло

Кріп

Петрушка

Зелена цибуля

Шинка

Ковбаса

Сметана

Печінка

Нирки

Шпинат

Риба вуджена (копчена)

Помідори

Макарони

Сир

Оселедець

Сардини

Directions

1Збити жовтки з білками і вилити на сковороду з розтопленим маслом. Смажити на великому вогні, злегка підносячи краї ножем, щоб низ не підгорів, а верх був пухким. Омлет не перевертати на другий бік.

2Краї загорнути до середини, сковороду прикрити тарелем і перевернути на нього омлет.

3Перед тим, як омлет загортати, всередину можна покласти начинку.

НАЧИНКИ:

1Печериці підсмажити на маслі з кропом, петрушкою, зеленою цибулею.

2Дрібно порізану шинку або ковбасу прокип’ятити, додавши ложку сметани.

3Начинити омлет можна також печінкою, нирками, шпинатом, вудженою рибою, помідорами, макаронами з сиром, оселедцями або сардинами.

Щоб яєшня була пухкою, білок збити окремо, а жовток — зі сметаною або молоком.

Омлети найкраще робити малі — з двох яєць.

00:00