омлет з овочами
омлет з овочами

Омлет з пармезаном, бататом і червоною цибулею

    ,

25 Листопада, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яйця - 8 шт.

Фета - 150 г

Батат - 2 шт.

Цибуля червона - 2 шт.

Пармезан - 50 г

Базилік - 1 пучок

Оцет бальзамічний - 2 ст. ложки

Цукор коричневий - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений - 0,25 ч. ложки

Сіль морська - 0,5 ч. ложки

Directions

1Батат очистити, нарізати невеликими шматочками та відварити до готовності.

2Цибулю очистити, нарізати кільцями та покласти в один шар в невелике деко. Посипати цукром, посолити, скропити бальзамічним оцтом і тушкувати 10‑15 хвилин.

3Пармезан натерти на дрібній тертці. Яйця збити вінчиком, всипати натертий пармезан, перемішати. Базилік порвати руками на шматочки.

4У форму покришити 100 г фети, зверху викласти тушковану цибулю, шар батату, посипати половиною нарізаного базиліку, посолити та поперчити, влити в сковороду збиті яйця з пармезаном і поставити на невеликий вогонь, поки омлет не почне ущільнюватися.

5Потім поставити на 3 хвилини в духовку.

6На готовий омлет насипати нарізаний сир, покласти залишки базиліку.

Дієта для підвищення імунітету

00:00