Омлет з шинкою та помідорами

    

19 Вересня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 25 mins
  • Yields: 4-6 порцій

Ingredients

Шинка - 200 г

Яйця - 4 шт.

Помідори - 200 г

Молоко - 200 мл

Цибуля - 150 г

Борошно - 1 ч. ложка

Сіль

Перець

Олія

Directions

1Цибулю нарізати дрібно, шинку - кубиками або соломкою, помідори - кубиками.

2Обсмажити цибулю на олії до золотистого кольору, додати шинку, обсмажити.

3У форму для запікання викласти шинку, зверху - помідори.

4Яйця збити з сіллю і перцем, додати борошно (щоб омлет був пишним), добре перемішати. Влити молоко, добре перемішати.

5Вилити яєчно-молочну суміш на шинку з помідорами і поставити в розігріту до 180°С духовку. Запікати 20-25 хвилин.

00:00