Омлет шматочками у цукровій пудрі
Омлет шматочками у цукровій пудрі

Омлет шматочками у цукровій пудрі

    

17 Вересня, 2018

50 рецептов китайской кухни

Ingredients

Яйця - 6 шт.

Олія - 500 г

Крохмаль - 80 г

Цукрова пудра - 100 г

Directions

1Збити 4 яйця, додати 50 г крохмалю, перемішати та влити на сильно розігріту сковороду з олією, обсмажити з двох боків.

2Яєчний млинець остудити, нарізати ромбиками.

3Збити ще 2 яйця, змішати їх з рештою крохмалю.

4Розігріти сковороду з олією, шматочки омлету змочити в яйці з крохмалем і обсмажити до золотистого кольору.

5Готовий омлет посипати цукровою пудрою.

00:00