омлет з овочами
омлет з овочами

Омлет із бататом, зеленим горошком і сиром

    ,

20 Січня, 2018

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яйця - 5‑6 шт.

Батат - 1 шт. середній

Зелений горошок заморожений - 2 жмені

М'ята - кілька гілочок

Олія оливкова

Сир чеддер - 200‑250 г

Сіль

Directions

1Батат очистити, нарізати невеликими кубиками й обсмажувати в олії 7 хвилин.

2Додати заморожений зелений горошок (без розморожування) і тушкувати 3‑4 хвилини.

3Яйця збити до однорідного стану з сіллю і третиною тертого сиру. Перелити яєчну масу в сковороду і готувати під кришкою, поки краї не ущільняться. Намітити металевою лопаткою ще не готовий омлет на кілька сегментів, так маса буде прогріватися рівномірно.

4За кілька хвилин до готовності кришку сковороди підняти, омлет посипати тертим сиром, знову закрити кришкою.

5Коли верхній шар трохи розплавиться, омлет одразу подати, посипавши листям м'яти.

Дієта для підвищення імунітету

00:00