Оселедець гарячий з грінками

  , ,   ,

31 Березня, 2018

Бутерброды (Семь поварят)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Батон - 1 шт.

Оселедець слабосолоний - 3 філе

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Гірчиця - 1 ст. ложка

Яйця - 4 варені жовтки

Олія - 2 ст. ложки

Directions

1Філе оселедця нарізати скибочками.

2Жовтки розтерти з гірчицею, поступово додаючи олію.

3Нарізати батон скибочками та обсмажити на вершковому маслі.

4Змастити скибочки хліба сумішшю з гірчиці та жовтків.

5Викласти на хліб скибочки оселедця і запікати в духовці 5 хвилин.

6Подавати гарячими.

00:00