Оселедець «Повітряна шубка»

      

18 Жовтня, 2016

365 рецептов русской кухни

Ingredients

Оселедець - 1 шт.

Буряк - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Сметана - 300 мл

Яйця - 4 шт.

Гірчиця - 50 г

Перець

Сіль

Directions

1Овочі запекти в духовці і натерти на крупній тертці.

2Філе оселедця нарізати і змішати з цибулею.

3Сметану збити з сіллю, перцем, гірчицею.

4Буряк, моркву і яйця, все окремо, перемішати зі сметаною.

5У глибоку миску викласти шарами: буряк, оселедець, яйце, оселедець, морквe, оселедець, яйця, оселедець і буряк. Поставити на 2 години в холодильник, потім перевернути на пласке блюдо.

00:00