Палички хлібні до пива та супу

  ,   

21 Квітня, 2018

Это вкусно 2017 №10

Ingredients

Вода - 170 мл

Дріжджі сухі - 1,5 ч. ложки

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 0,5 ч. ложки

Олія соняшникова - 3 ст. ложки

Борошно пшеничне - 380 г

Карбонад або ковбаса підкопчені - 200 г

Сир твердий - 150 г

Кунжут - 2 ст. ложки

Directions

1Порізати карбонад або ковбасу.

2У теплій воді розвести дріжджі, цукор і сіль. Висипати в миску половину борошна, додати воду з дріжджами та цукром, порізаний карбонад і соняшникову олію. Перемішати ложкою. Потім всипати решту борошна та вимісити тісто руками. Воно має бути м'яким і не липнути до рук. Залишити тісто під рушником на 30 хвилин.

3Тісто розкачати пластом і розподілити по поверхні тертий сир. Додати кунжут. Тісто скачати конвертом і розкачати. Виконати цей процес кілька разів.

4Готове тісто розкачати та нарізати смужками.

5Палички викласти на змащене олією деко та запікати у розігрітій до 180°С духовці 15‑20 хвилин. Палички мають підрум'янитися.

00:00