Пампушки з капусти випічка духовка 23 Квітня, 2018 Булочки и пирожки (Семь поварят) Cook: 40 mins Yields: 12 шт. Ingredients Капуста білокачанна - 500 г Масло топлене - 2 ст. ложки Маргарин - 100 г Борошно - 1 склянка Сметана - 0,5 склянки Яйця - 1 шт. Насіння кунжуту - 1 ст. ложка Сіль Directions 1Капусту дрібно нашаткувати, посолити та потушкувати на маслі під кришкою. 2Охолодити, протерти через сито, додати борошно, маргарин і сметану, замісити тісто. 3Розкачати тісто в пласт товщиною 2 см, вирізати склянкою коржики, змастити їх яйцем, посипати кунжутом. 4Випікати при помірному нагріванні до утворення рум'яної скоринки. 5Подавати гарячими зі сметаною. 00:00