1Поставити опару: в теплому молоці розвести дріжджі та по 3 ст. ложки цукру та борошна, накрити харчовою плівкою та поставити в тепле місце на 20-25 хвилин.
2В окремому посуді збити яйця з цукром, що залишився, додати 50 г м'якого вершкового масла, апельсинову цедру, сіль. Перемішати та з'єднати з опарою. Всипати просіяне борошно, замісити тісто та поставити в тепле місце на 2,5 -3 години.
3Чашу мультиварки змастити вершковим маслом. Викласти тісто. Встановити режим «Підігрів» на 15 хвилин.
4Потім вимкнути режим і залишити тісто підніматися на 30 хвилин.
5Встановити режим «Випічка» та готувати 1,5 години.
6Апельсиновий сік змішати з цукром, ваніліном та варти на плиті до загустіння, постійно помішуючи. Готову паску полити сиропом.