Паштетики з млинчастого тіста з ковбасою або паштетом закуски, млинці, оладки, сирники 23 Жовтня, 2016 Домашние блины (50 самых лучших рецептов) Ingredients Яйця - 1 шт. Молоко - 1/2 склянки Вода - 1/2 склянки Борошно пшеничне - 120 г Шпик - шматочок Сіль ДЛЯ НАЧИНКИ: Ковбаса чайна або паштет - 250 г Гірчиця столова - 1 ст. ложка Відвар або сметана - 3-4 ст. ложки Жир - 30 г Directions 1Приготувати млинці. 2Чайну ковбасу обмити, залити окропом, відварити, зняти з вогню, охолодити, зняти оболонку, пропустити ковбасу через м'ясорубку, додати сметану, гірчицю та розтерти до однорідної маси. 3Млинці змастити начинкою, скласти навпіл і ще раз навпіл, як складають хусточки. 4Паштетики підсмажити з обох сторін в сильно розігрітому жирі до золотистого кольору. 5Укласти на блюдо, прикрасити зеленню та кружальцями помідорів. 6Подавати до прозорих супів, як гарячу закуску або основне блюдо. 00:00