Паштетики з млинчастого тіста з яйцями млинці, оладки, сирники 24 Жовтня, 2016 Домашние блины (50 самых лучших рецептов) Ingredients Яйця - 1 шт. Молоко - 1/2 склянки Вода - 1/2 склянки Борошно пшеничне - 120 г Шпик - шматочок Сіль ДЛЯ НАЧИНКИ: Яйця - 3 шт. Цибуля ріпчаста - 50 г Хліб черствий білий - 30 г Маргарин - 20 г Жир - 30-40 г Сметана - 1-2 ст. ложки Сіль Перець Хліб натертий - 40 г Directions 1Приготувати млинці. 2Черствий хліб намочити в молоці. 3Яйця зварити круто. 4Лук очистити, нарізати кружечками, обсмажити до золотистого кольору. 5Віджати хліб і разом з цибулею і яйцями пропустити через м'ясорубку. Додати сметану, сіль, ретельно вимішати. 6Млинці намазати начинкою, сформувати валики або «хусточки», вмочити в млинчасте тісто, посипати натертим хлібом. 7Смажити з обох боків до золотистого кольору. 8Подавати до прозорих супів або як основне блюдо з салатом з помідорів, квашеної капусти і т. д. 00:00