Паштетики з млинчастого тіста з яйцями

    

5 Грудня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Яйця - 1 шт.

Молоко - 1/2 склянки

Вода - 1/2 склянки

Борошно пшеничне - 120 г

Шпик - шматочок

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Яйця - 3 шт.

Цибуля ріпчаста - 50 г

Хліб черствий білий - 30 г

Маргарин - 20 г

Жир - 30-40 г

Сметана - 1-2 ст. ложки

Сіль

Перець

Хліб натертий - 40 г

Directions

1Приготувати млинці.

2Черствий хліб намочити в молоці.

3Яйця зварити круто.

4Лук очистити, нарізати кружечками, обсмажити до золотистого кольору.

5Віджати хліб і разом з цибулею і яйцями пропустити через м'ясорубку. Додати сметану, сіль, ретельно вимішати.

6Млинці намазати начинкою, сформувати валики або «хусточки», вмочити в млинчасте тісто, посипати натертим хлібом.

7Смажити з обох боків до золотистого кольору.

8Подавати до прозорих супів або як основне блюдо з салатом з помідорів, квашеної капусти і т. д.

00:00