рибний паштет
рибний паштет

Паштет запечений з щучої ікри «Вінніпег»

  ,     

11 Січня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Ікра щуки - 200 г

Філе анчоусів - 200 г

Яйця - 1 шт.

Зелень петрушки і кропу - 1 пучок

Лимон - 2 ст. ложки соку

Сухарі мелені

Маргарин або вершкове масло - 2 ст. ложки

Сіль

Перець

Directions

1Щучу промити в холодній воді, облити окропом і варити в підсоленій воді 10 хвилин.

2Розтерти ікру виделкою, змішати з сирим яйцем, подрібненою зеленню, половиною мелених сухарів, дрібно нарізаним м'ясом анчоусів, залити лимонним соком, посолити, поперчити і покласти у змащену вершковим маслом або маргарином і обсипану сухарями форму.

3Запікати 25-30 хвилин при температурі 180°С.

00:00