Паштет запечений з щучої ікри «Вінніпег» закуски, страви з риби канадська кухня духовка 11 Січня, 2017 300 рецептов. Блюда из духовки Ingredients Ікра щуки - 200 г Філе анчоусів - 200 г Яйця - 1 шт. Зелень петрушки і кропу - 1 пучок Лимон - 2 ст. ложки соку Сухарі мелені Маргарин або вершкове масло - 2 ст. ложки Сіль Перець Directions 1Щучу промити в холодній воді, облити окропом і варити в підсоленій воді 10 хвилин. 2Розтерти ікру виделкою, змішати з сирим яйцем, подрібненою зеленню, половиною мелених сухарів, дрібно нарізаним м'ясом анчоусів, залити лимонним соком, посолити, поперчити і покласти у змащену вершковим маслом або маргарином і обсипану сухарями форму. 3Запікати 25-30 хвилин при температурі 180°С. 00:00