Пельмені по-студентськи пельмені, вареники, галушки мультиварка 3 Липня, 2018 Я и моя мультиварка (Кулинария. Авторская кухня) Ingredients Пельмені готові заморожені - 500 г Цибуля - 1 шт. невелика / 100 г Сметана - 3‑4 ст. ложки Вода - 1,5 склянки окропу Сіль - 0,5 ч. ложки Олія для смаження - 3‑4 ст. ложки СПЕЦІЇ НА ВИБІР: Перець чорний мелений Лавровий лист мелений Паприка Кріп сушений Орегано сушений Базилік сушений Directions 1Цибулю очистити та дрібно нарізати. 2Налити в чашу мультиварки олію, включити програму Смаження / Випічка й обсмажувати цибулю до золотистого кольору 10‑12 хвилин, помішуючи. 3Вимкнути програму але не виймати чашу з мультиварки. 4Влити в чашу з цибулею окріп, додати сметану та розмішати. Посолити, додати спеції. 5Покласти в чашу заморожені пельмені. 6Включити програму Випічка на 30 хвилин і готувати пельмені з закритою кришкою мультиварки. Через 15 хвилин від початку приготування перемішати.Особливо смачними при такому приготуванні виходять дрібні пельмені. 00:00