Пенне з куркою і овочами у вершковому соусі

  ,   

16 Червня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Пенне - 300 г

Курка - 2 стегна

Морква - 0,5 шт.

Цибуля - 0,5 шт.

Селера - 1 стебло

Вино сухе біле - 100 мл

Вершки 33% - 150 мл

Сіль

Олія оливкова для смаження

Directions

1Нарізати очищені моркву та цибулю дрібними кубиками, дрібно нашаткувати стебло селери. Обсмажити всі інгредієнти на розігрітій оливковій олії до прозорості.

2Вимити й обсушити курячі стегна, відокремити м'ясо від кістки, нарізати невеликими кубиками. Додати до овочів, обсмажувати все разом 2-3 хвилини.

3Влити в сковороду вино, тушкувати до повного його випаровування. Додати вершки, прогріти, випарити на третину.

4Відварити пенне в підсоленій воді до стану аль денте, додати в сковороду до решти інгредієнтів, прогрівати 2-3 хвилини для змішування смаків і ароматів.

00:00