Пенне з м’ятою та цукіні

    

26 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 1 порція

Ingredients

Пенне - 50 г

Цукіні - 80 г

М'ята - 2 гілочки

Базилік - 1 гілочка

Сіль

Олія оливкова - ​​40 мл

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Сир з блакитною пліснявою (дор-блю) - 30 г

Перець рожевий

Directions

1Відварити пенне в підсоленій воді до стану аль денте, відкинути на друшляк.

2Промити м'яту та базилік, відокремити листя від стебел. Відкласти частину для прикраси.

3Очистити цукіні, нарізати тонкими брусочками. Обсмажувати в 2/3 розігрітого оливкового масла близько 5 хвилин. Посолити, додати крупно порвані листя м'яти та базиліка, смажити ще 5-7 хвилин.

4Додати цукіні до пенне, заправити оливковою олією, перемішати.

5Розламати сир на шматочки, викласти поверх готового блюда. Посипати рожевим перцем, листям м'яти та базиліка.

00:00