Перець по-провансальськи

    ,

18 Квітня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Перець болгарський солодкий - 2 шт.

Капуста білокачанна - 250 г

Грудинка копчено-варена - 200 г

Сир твердий (наприклад, російський) - 150 г

Рис - 50 г

Яйця - 2 шт.

Масло вершкове - 50 г

Цибуля - 1 шт.

Часник - 1-2 зубчики,

Сухарі панірувальні - 50 г

Cіль

Перець чорний мелений

Олія для смаження

Directions

1Нарізати грудинку й очищену цибулю дрібними кубиками, нашаткувати капусту. Обсмажувати все разом на олії 10-15 хвилин.

2Видалити у солодких болгарських перців плодоніжки та насіння. Нашаткувати один соломкою, розрізати другий уздовж на 2 частини. Подрібнити очищений часник.

3Промити рисову крупу, відварювати в киплячій воді 10-12 хвилин до напівготовності.

4Додати рис до капусти разом з нарізаним солодким болгарським перцем і часником. Посолити, поперчити. Томити все на повільному вогні при закритій кришці, поки капуста не стане м'якою.

5Відварювати яйця 7 хвилин після закипання води. Остудити, очистити, порубати та змішати з тертим сиром. Додати суміш в сковороду.

6Нафарширувати половинки солодкого болгарського перцю начинкою, полити топленим вершковим маслом, посипати панірувальними сухарями.

7Запікати при 180°С 10 хвилин.

00:00