Печеня з мідіями

    

18 Травня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Мідії без стулок - 300 г

Картопля - 8 шт.

Морква - 0,5 шт.

Цибуля - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Томат-пюре - 3 ст. ложки

Олія - 3 ст. ложки

Зелень петрушки рубана - 2 ст. ложки

Сіль

Directions

1Мідії відварювати в підсоленій воді 5-7 хвилин.

2Нарізані дрібними кубиками моркву та цибулю спасерувати на частині олії, додати томат-пюре та пасерувати ще 10 хвилин.

3Картоплю нарізати кубиками або дольками, обсмажити на залишках олії.

4З'єднати підготовлені інгредієнти, додати 0,5 склянки відвару від мідій, сіль і тушкувати до готовності картоплі.

5У кінці покласти подрібнений часник.

00:00