Печеня з яловичини
Печеня з яловичини

Печеня з яловичини

    

11 Серпня, 2018

Волшебные горшочки (Семь поварят)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Яловичина - 750 г м'якоті

Картопля - 600 г

Цибуля ріпчаста - 150 г

Бульйон - 2 кубики

Петрушка - 2 кореня

Тісто листкове або дріжджове - 200 г

Олія - 100 г

Гірчиця - 1 ст. ложка зерен

Зелень рубана - 3 ст. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Яловичину нарізати по 2 шматочки на порцію і обсмажити. Покласти в горщики.

2Картоплю, нарізану кубиками, злегка обсмажити на олії.

3Цибулю нарізати кільцями і також обсмажити.

4Картоплю укласти в горщики на м'ясо. Зверху покласти кільця смаженої цибулі, зерна гірчиці, натерте на тертці коріння петрушки. Залити бульйоном, щоб він злегка покрив продукти, посолити та поперчити.

5Тісто розділити на 6 частин і розкачати їх коржиками.

6Горщики закрити тістом і тушкувати в духовці 30‑40 хвилин.

7При подачі на шпажки наколоти скибочки свіжих огірка та помідора й оформити печеню. Рубану зелень подати окремо.

00:00