Печериці з зеленими та червоними помідорами у клярі

    

1 Березня, 2018

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Печериці - 2 шт.

Помідори - 1 зелений + 1 червоний

Цибуля - 1 шт. невелика

Часник - 1 зубчик

Олія оливкова - 3 ст. ложки

Перець чорний мелений - 1 щіпка

Сіль морська - 1 щіпка

ДЛЯ КЛЯРУ:

Молоко - 1‑2 ст. ложки

Борошно кукурудзяне - 1 ст. ложка

Борошно - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений - 1 щіпка

Сіль морська - 1 щіпка

Directions

1Печериці нарізати тонкими пластинками, цибулю - тонкими півкільцями, часник - тонкими пластинками. Розігріти в сковороді 1 ст. ложку оливкової олії, покласти гриби, цибулю і часник, посолити, поперчити, перемішати й обсмажити.

2Червоний помідор розрізати навпіл, ложкою видалити сік з насінням, нарізати м'якоть невеликими кубиками та викласти їх в сковороду з грибами, перемішати й обсмажувати на повільному вогні 3‑4 хвилини.

3КЛЯР: З'єднати борошно пшеничне та кукурудзяне, посолити, поперчити, влити молоко тп перемішати.

4Зелений помідор нарізати товстими кружальцями та покласти у кляр.

5Розігріти в окремій сковороді оливкову олію та обсмажувати зелені помідори в клярі по 1‑2 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.

6Подавати зелені помідори в клярі разом із обсмаженими грибами з помідором, цибулею і часником.

Дієта для підвищення імунітету

00:00