Печериці з полентою та копченими ковбасками страви з грибів духовка 7 Серпня, 2018 100 лучших рецептов блюд из грибов Prep: 10 mins Cook: 15 mins Yields: 4 порції Ingredients Печериці - 4 шт. великих Ковбаски копчені - 150 г Полента - 100 г Цибуля - 1 шт. Яблука - 1 шт. Сир твердий (російський) - 50 г Масло вершкове - 30 г Кріп - 1 невеликий пучок Сіль Олія Directions 1Закип'ятити воду, трохи підсолити, всипати поленту невеликими порціями. Відварювати 30 хвилин при постійному помішуванні, остудити. 2Очистити цибулину, зрізати у яблука шкірку та видалити серцевину. Нарізати ковбаски кружальцями, яблуко та цибулю - дрібними кубиками. 3Вимити й обсушити печериці. Акуратно видалити ніжки та дрібно їх нарізати, зняти з капелюшків шкірку. 4Обсмажити в невеликій кількості розігрітої олії цибулю, ковбаски та ніжки грибів. 5Додати до поленти цю суміш, яблуко, рубану зелень і розм'якшене вершкове масло. Перемішати. 6Наповнити капелюшки печериць начинкою, посипати зверху тертим сиром. 7Запікати в духовці при 180°С 10‑15 хвилин. 00:00