Печериці фаршировані (рисом і кабачками)
страви з грибів духовка, здорове харчування, низькокалорійне
9 Червня, 2018
249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)
Ingredients
Рис відварний - 150 г
Печериці - 24 шт.
Цукіні - 100 г
Цибуля шалот - 2 шт.
Яйця - 2 білки
Перець червоний - 1 шт.
Сухарі панірувальні - 1 щіпка
Часник - 1 зубчик
Зелень (петрушка, базилік, кервель, зелена цибуля) - 2 ст. ложки
Зелена цибуля - 1‑2 гілочки
М'ята - 6 листочків
Вода - 1 л
Directions
1Гриби очистити, відокремити капелюшки та покласти їх у блюдо для випічки. Запікати 5 хвилин у духовці.
2Ніжки грибів подрібнити.
3Кабачки нарізати дрібними кубиками і тримати 2 хвилини в киплячій підсоленій воді.
4Очистити та нарізати цибулю-шалот і часник і пасерувати на сковороді з антипригарним покриттям з 1 ст. ложкою води.
5Додати до них кабачки, відварений рис, нарізаний перець і ніжки грибів. Тушкувати на маленькому вогні, доки рідина не випарується.
6Зняти з вогню і додати дрібку панірувальних сухарів, поступово ввести збиті білки, зелень і дрібно нарізане листя м'яти. Заправити сіллю та перцем.
7Заповнити 12 капелюшків грибів начинкою і накрити рештою капелюшків. Перев'язати зеленою цибулею і запікати у розігрітій до 210°С духовці 10 хвилин.