печериці фаршировані
печериці фаршировані

Печериці фаршировані (рисом і кабачками)

    , ,

9 Червня, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Рис відварний - 150 г

Печериці - 24 шт.

Цукіні - 100 г

Цибуля шалот - 2 шт.

Яйця - 2 білки

Перець червоний - 1 шт.

Сухарі панірувальні - 1 щіпка

Часник - 1 зубчик

Зелень (петрушка, базилік, кервель, зелена цибуля) - 2 ст. ложки

Зелена цибуля - 1‑2 гілочки

М'ята - 6 листочків

Вода - 1 л

Directions

1Гриби очистити, відокремити капелюшки та покласти їх у блюдо для випічки. Запікати 5 хвилин у духовці.

2Ніжки грибів подрібнити.

3Кабачки нарізати дрібними кубиками і тримати 2 хвилини в киплячій підсоленій воді.

4Очистити та нарізати цибулю-шалот і часник і пасерувати на сковороді з антипригарним покриттям з 1 ст. ложкою води.

5Додати до них кабачки, відварений рис, нарізаний перець і ніжки грибів. Тушкувати на маленькому вогні, доки рідина не випарується.

6Зняти з вогню і додати дрібку панірувальних сухарів, поступово ввести збиті білки, зелень і дрібно нарізане листя м'яти. Заправити сіллю та перцем.

7Заповнити 12 капелюшків грибів начинкою і накрити рештою капелюшків. Перев'язати зеленою цибулею і запікати у розігрітій до 210°С духовці 10 хвилин.

00:00