Печериці фаршировані (цибулею та сиром)

    , ,

12 Травня, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Печериці - 12 шт. великих

Цибуля порей (біла частина) або цибуля ріпчаста - 1 шт.

Сир домашній знежирений - 150‑180 г

Сухарі панірувальні або хлібні крихти - 1 ст. ложка

Сіль

Перець мелений

Часник (за бажання)

Directions

1Печериці вимити й обсушити. У грибів акуратно видалити ніжки, щоб не пошкодити капелюшки. Викласти капелюшки у форму для запікання або на деко і трошки посолити їх усередині.

НАЧИНКА:

1Цибулю дрібно нарізати або натерти на тертці. Ніжки грибів нашаткувати. Домашній сир натерти на середній тертці, додати натерту на тертці цибулю, потім ніжки печериць (можна додати дрібно нарізаний часник), посолити, поперчити і смажити гриби з цибулею близько 5 хвилин на антипригарной сковорідці.

2Додати панірувальні сухарі або хлібні крихти та перемішати.

3Гриби з цибулею трохи охолодити і змішати з половиною натертого сиру.

4Начинку покласти у грибні капелюшки, зверху посипати сиром.

00:00