Печериці, фаршировані шпинатом і сиром страви з грибів духовка 5 Серпня, 2018 100 лучших рецептов блюд из грибов Prep: 30 mins Cook: 20 mins Yields: 4 порції Ingredients Печериці - 16 шт. великих Шпинат заморожений - 140 г Фета - 65 г Сир творожний (Філадельфія, Буко) - 30 г Сир пармезан або джугас - 30 г Зелена цибуля - 1 невеликий пучок Сіль Directions 1Вимити й обсушити печериці. Акуратно видалити ніжки, зняти з капелюшків шкірку. 2Розморозити шпинат, відкинути на друшляк, щоб стекла зайва рідина. 3Змішати шпинат, фету та творожний сир. 4Дрібно посікти зелену цибулю, додати в сирну масу, посолити та перемішати. 5Наповнити капелюшки грибів сирною начинкою, викласти у жаростійку форму, посипати тертим пармезаном. 6Запікати печериці в духовці при 180°С 20 хвилин до рум'яної сирної скоринки. 00:00