Печиво мигдалеве солодка випічка італійська кухня духовка 6 Вересня, 2018 100 Great Italian Recipies Prep: 20 mins Cook: 20 mins Yields: 8 порцій Ingredients Борошно універсальне - 250 г / 2 склянки Цукор - 175 г / 0,75 склянки + 2 ст. ложки Мигдаль - 125 г Сода питна - 2 г / 0,5 ч. ложки Яйця - 2 шт. великих цілих / 95 г + 2 великих жовтка / 30 г Сіль дрібна - 1 г / 1 дрібка Ванільний екстракт Directions 1Нагріти духовку до 350°F (180°C). Застелити деко пергаментом. 2Змішати всі інгредієнти разом і замішувати їх, доки тісто не стане гладким і однорідним. 3Сформувати тісто в колоди (товсті ковбаски) та розташувати на деку. Випікати приблизно 20 хвилин. 4Поки колоди ще гарячі, розрізати їх на діагональні шматочки. 5Повернути їх у духовку та запікати з обох боків до золотистого кольору. 00:00