Печиво пісочне (з мигдальним горіхом)

    

14 Жовтня, 2016

Энциклопедия чая

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 10 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Масло вершкове несолоне - 60 г

Цукрова пудра - 30 г

Рожева вода - 1 ч. ложка

Борошно - 90 г

Мигдальні горіхи - 12 шт.

Directions

1Нагріти духовку до 190°С.

2У глибокій чашці зробити крем з масла, цукрової пудри і рожевої води. Потім додати борошно і розмішати. Тісто розкачати в твердий клубок, який розділити на 12 шматочків. Скачати 12 кульок і покласти їх на деко. В середину кожної кульки втиснути мигдальний горіх.

3Випікати в духовці 10 хвилин до утворення золотистого кольору. Остудити.

00:00