Пиріг сливовий солодка випічка духовка 11 Вересня, 2018 300 рецептов. Блюда из духовки Yields: 6 порцій Ingredients Згущене молоко - 0,5 чашки Вода - 0,5 чашки Лимон - 1 ч. ложка соку Сливи - 1 чашка Масло вершкове - 1 чашка Цукор - 1,5 чашки Яйця - 4 шт. Борошно - 2,5 чашки Сода - 1 ч. ложка Розпушувач - 1 ч. ложка Directions 1Змішати молоко, воду та лимонний сік. Дати постояти, щоб молоко згорнулося. 2Проварити сливи у воді, доки не розм'якшаться, вийняти кісточки та дрібно нарізати. 3Збити вершкове масло, щоб воно стало легким і пухнастим. Поступово ввести в нього 1 чашку цукру та жовтки, ретельно збиваючи після кожної добавки. 4Змішати борошно, соду і розпушувач. Ввести борошняну суміш по черзі з молоком, яке згорнулося. Потім підмішати сливи. Відставити у бік. 5Збивати яєчні білки до м'яких піків. Поступово додати у білок 0,5 чашки цукру, збиваючи до густоти, але не до сухості. Ввести білок у сливову суміш. 6Вилити все в прямокутну форму висотою 3‑5 см і випікати 35‑40 хвилин при 175°С або до готовності. 7Пиріг охолодити та розрізати на два шари. Між шарами покласти сливову глазур. Покрити глазур'ю боки та верх пирога. 00:00