Пиріжки млинчасті, смажені у фритюрі
Пиріжки млинчасті, смажені у фритюрі

Пиріжки млинчасті, смажені у фритюрі

  , ,

24 Серпня, 2018

Блины и блинчики (Семь поварят)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 10 порцій

Ingredients

Борошно пшеничне - 2 склянки

Вода - 5 склянок

Масло вершкове - 50 г

Цукор - 1 ст. ложка

Яйця - 3 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Сухарі панірувальні - 1 стакан

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Фарш м'ясний - 400 г

Жир кулінарний для фритюру - 400 г

Сіль

Directions

1У теплій воді розчинити цукор, сіль, додати розтоплене масло, 1 яйце, борошно і замісити тісто.

2Цибулю нарізати кубиками, додати в фарш, посолити і перемішати.

3На сковороді, змащеній маслом, випікати млинці, підрум'янюючи одну сторону.

4Укласти фарш на підсмажену сторону. Згорнути млинці у вигляді прямокутного пиріжка, змочити в яйцях, запанірувати в сухарях і смажити у фритюрі, потім прогріти в духовці 5‑7 хвилин.

00:00