Помідори заливні закуски 9 Лютого, 2017 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Yields: 6-7 порцій Ingredients Помідори - 1 кг (6-7 шт.) Курка або індичка - 200 г філе Морква - 150 г Цибуля - 150 г Желатин - 20 г Сіль Перець Directions1Цибулину розрізати на 4 частини, моркву нарізати крупно.2Викласти в каструлю філе, цибулю, моркву, посолити, поперчити, варити філе до готовності (близько 20 хвилин після закипання).3Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води та залишити на той час, який вказано на упаковці.4Філе дрібно нарізати.5Бульйон процідити (всього знадобиться близько 1 склянки бульйону), додати желатин і довести до кипіння, але не кип'ятити. Остудити.6Помідори вимити, зрізати верхівку.7Акуратно чайною ложкою видалити м'якоть.8Нафарширувати курячим філе.9Залити бульйоном. Поставити в холодильник на 5-6 годин. 00:00