Помідори запечені з курячою печінкою закуски, страви з птиці духовка 10 Липня, 2017 1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день Ingredients Помідори - 4 шт. Куряча печінка відварна - 400 г Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки Масло вершкове - 50 г Олія - 8 ч. ложок Часник - 2 зубчики Петрушка - 4 ст. ложки рубаної зелені Розмарин - 1 гілочка Сіль Перець Directions 1Помідори розрізати навпіл, укласти в форму для запікання, посолити, поперчити. 2Часник пропустити через прес, змішати з зеленню петрушки і рубаним розмарином. 3Покласти на кожен помідор трохи приготовленої суміші, полити 1 ч. ложкою олії та посипати сухарями. Запікати помідори в духовці 20 хвилин при 200°C. 4Відварну курячу печінку нарізати соломкою, обсмажувати у вершковому маслі 2 хвилини. 5На запечені помідори покласти приготовлену печінку та прикрасити зеленню. 00:00