Форель слабосолена або інша червона риба - 150 г філе
Квасоля стручкова свіжа або свіжоморожена - 50 г
Цибуля - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Лимон - 0,5 шт. (сік)
Сіль
Перець чорний мелений
Олія для смаження
ЗАПРАВКА:
Олія оливкова - 50 мл
Гірчиця пастоподібна - 20 г
Мед - 15 г
Лимон - 0,5 шт. (сік)
Directions
1Нарізати кубиками очищені цибулю та моркву, обсмажувати на олії 2-3 хвилини. Додати стручкову квасолю (свіжоморожену попередньо розморозити), прогрівати 1 хвилину. Влити лимонний сік, посолити та поперчити, перемішати. Остудити.
2Нарізати філе риби великими кубиками. Зрізати у помідорів верхівки, вийняти ложкою серцевини та дрібно їх нарізати. Додати до інших овочів рибу та м'якоть помідорів.
3ЗАПРАВКА: Змішати гірчицю, мед, оливкову олію та сік лимона.
4Наповнити помідори начинкою, полити заправкою, накрити верхівками. Запікати в розігрітій до 180°С духовці 5-10 хвилин.
5Подавати готову страву на подушці із решти начинки.