Помідори з рибою та овочами

    ,

31 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 3 порції

Ingredients

Помідори - 2 шт. великих

Форель слабосолена або інша червона риба - 150 г філе

Квасоля стручкова свіжа або свіжоморожена - 50 г

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Лимон - 0,5 шт. (сік)

Сіль

Перець чорний мелений

Олія для смаження

ЗАПРАВКА:

Олія оливкова - 50 мл

Гірчиця пастоподібна - 20 г

Мед - 15 г

Лимон - 0,5 шт. (сік)

Directions

1Нарізати кубиками очищені цибулю та моркву, обсмажувати на олії 2-3 хвилини. Додати стручкову квасолю (свіжоморожену попередньо розморозити), прогрівати 1 хвилину. Влити лимонний сік, посолити та поперчити, перемішати. Остудити.

2Нарізати філе риби великими кубиками. Зрізати у помідорів верхівки, вийняти ложкою серцевини та дрібно їх нарізати. Додати до інших овочів рибу та м'якоть помідорів.

3ЗАПРАВКА: Змішати гірчицю, мед, оливкову олію та сік лимона.

4Наповнити помідори начинкою, полити заправкою, накрити верхівками. Запікати в розігрітій до 180°С духовці 5-10 хвилин.

5Подавати готову страву на подушці із решти начинки.

3 порції

00:00