Приправа з абрикосів з червоною смородиною

  

8 Грудня, 2016

Абрикосы и сливы. Лучшие рецепты домашних заготовок

Ingredients

Абрикоси - 800 г

Сік червоної смородини - 100 г

Цукор - 200 г

Кориця мелена

Directions

1У абрикосів видалити кісточки. Залити абрикоси невеликою кількістю води та припустити до готовності. Остудити та протерти.

2Змішати пюре з соком смородини, всипати цукор. Масу уварити при постійному помішуванні на 1/5-1/6 від початкового об'єму. Додати за смаком мелену корицю.

3Готову гарячу приправу розкласти в банки, закатати, перевернути догори дном і дати охолонути.

Приправу можна використовувати для приготування десертів, солодких запіканок, пудингів, суфле, начинок для відкритих пирогів і бутербродів.

00:00