Пудинг сирний (творожний) зі шпинатом

    ,

22 Червня, 2017

100 рецептов при бессоннице.
100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Сир (творог) - 500 г

Сметана - 1 склянка

Яйця - 3 шт.

Цукор - 2 ст. ложки

Манна крупа - 2 ст. ложки

Масло - 2 ст.мложки

Шпинат свіжий - 250 г

Сир - 25 г

Directions

1У протертий сир (творог) додати яєчні жовтки, розтоплене масло, цукор, сіль, манну крупу. Все це добре перемішати та збити дерев'яною лопаткою.

2Шпинат перебрати, очистити від стеблинок, листя промити в двох-трьох водах, відкинути на решето, дати стекти воді, потім дрібно порубати та перемішати з сирною масою.

3Змішавши всю масу зі збитими білками, перекласти її в змащену маслом і посипану товченими сухарями сковороду, зрівняти поверхню, змастити її сметаною, посипати тертим сиром, скропити олією і поставити в духовку на 15-30 хвилин.

4Готовий гарячий пудинг викласти на блюдо, полити маслом і подати з холодною сметаною.

Дієта при безсонні, гіпотонії

 

00:00