Пунш персиковий ігристий

  ,

20 Лютого, 2018

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Yields: 24 порції

Ingredients

Вода - 3 склянки

Цукор - 1,5 склянки

Желатин із персиковим смаком - 1 упаковка 85 г

Персики консервовані скибочками в легкому сиропі разом із сиропом - 1 банка 820 г

Сік персиковий - 5 склянок

Сік лимонний - 0,5 склянки

Ель імбирний або газована вода - 8 пляшок по 280 г

Directions

1У великій каструлі довести до кипіння воду, цукор та желатин, перемішуючи та розчиняючи цукор і желатин.

2Покласти персики у блендер; закрити кришкою і розмолоти до гладкості.

3У дуже великій мисці поєднати желатинову суміш, персикове пюре, персиковий та лимонний соки. Розподілити суміш по 4 літрових контейнерах (у кожному контейнері 6 порцій). Накрити кришкою і заморожувати щонайменше 8 годин або до затвердіння.

4Перед подачею нехай контейнери постоять при кімнатній температурі 1 годину.

5Розірвати желе на кусочки великою виделкою. Помістити шматочки у бокали. На кожен контейнер персикової суміші повільно залити 2 пляшки імбирного елю; перемішати. Подавати негайно.

Підготовка: 20 хвилин
Заморожування: 8 годин
Настоювання: 1 година

00:00

Nutrition Facts

Serving Size143 калорій
Sodium26 мг
Protein1 г
Cholesterol0 г
Total Fat0 г
Total Carbohydrates37 г
Dietary Fiber1 г