Пунш по-французьки
Пунш по-французьки

Пунш по-французьки

  

17 Липня, 2018

Горячие напитки с вином (Семь поварят)

  • Yields: 2 порції

Ingredients

Кальвадос - 120 мл

Бренді абрикосовий - 50 мл

Цукор - 20 г

Кава натуральна - 45 г

Вода - 2 склянки

Вершки густі - 25 мл

Directions

1Зварити каву у кавоварці фільтраційного типу.

2У 300 мл приготованої кави додати цукор.

3Кальвадос змішати з бренді, прогріти на слабкому вогні.

4Розлити суміш у широкі склянки або скляні кухлі, додати каву, перемішати.

5Поки рідина в кухлях ще обертається, в тому ж напрямку круговими рухами влити вершки й одразу, не перемішуючи, подавати.

00:00