Пхалі зі шпинату закуски грузинська кухня 6 Грудня, 2016 365 рецептов грузинской кухни Ingredients Шпинат - 500 г Горіхи волоські - 200 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Часник - 2 зубчики Шафран імеретинський - 10 г Уцхо-сунелі - 10 г Кінза - 1 пучок зелені + 5 г меленого насіння Оцет винний - 30 мл Гранат - 100 г зерен Перець червоний мелений Сіль Directions 1Шпинат відварити, добре віджати, подрібнити. 2Горіхи, часник, зелень подрібнити, ріпчасту цибулю нарізати півкільцями, додати спеції, перемішати до однорідної маси. 3Змішати шпинат з горіховою масою, настоювати 2 години. 4Прикрасити зернами граната та подати на стіл. 00:00