Пхалі зі шпинату

    

6 Грудня, 2016

365 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Шпинат - 500 г

Горіхи волоські - 200 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Шафран імеретинський - 10 г

Уцхо-сунелі - 10 г

Кінза - 1 пучок зелені + 5 г меленого насіння

Оцет винний - 30 мл

Гранат - 100 г зерен

Перець червоний мелений

Сіль

Directions

1Шпинат відварити, добре віджати, подрібнити.

2Горіхи, часник, зелень подрібнити, ріпчасту цибулю нарізати півкільцями, додати спеції, перемішати до однорідної маси.

3Змішати шпинат з горіховою масою, настоювати 2 години.

4Прикрасити зернами граната та подати на стіл.

00:00